+30 2311 1111 95
+30 2311 1111 96

Όροι χρήσης

Ο επισκέπτης-χρήστης του διαδικτυακού τόπου αυτού καλείται να διαβάσει όλους προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης και συναλλαγών και να προβεί σε επίσκεψη-χρήση των σελίδων-υπηρεσιών του ιστότοπου της TheDider.gr μόνο και εφόσον τους κατανοεί και τους αποδέχεται πλήρως. Με την είσοδο του επισκέπτη-χρήστη στο δικτυακό τόπο αυτό επιβεβαιώνει ότι έχει λάβει γνώση των όρων χρήσης που αναγράφονται και τους αποδέχεται και παραιτείται από κάθε αξίωση ήθελε προκύψει από την επίσκεψή του στην TheDiver.gr .H εταιρεία δύναται να τροποποιεί, να αφαιρεί η να προσθέτει ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση τους παρόντες όρους καθώς και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του χωρίς καμία προειδοποίηση επίσης. Τυχόν ακύρωση ,ακυρότητα ή τροποποίηση κάποιων όρων του παρόντος δεν επιφέρει ακύρωση ,ακυρότητα των υπολοίπων. Η χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου από κάθε χρήστη γίνεται με δική του και μόνον αποκλειστικά ευθύνη και η αξιολόγηση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου εναπόκειται στην κρίση του κάθε χρήστη, ο οποίος αντιλαμβάνεται και αναλαμβάνει και την ευθύνη για τη χρήση οποιουδήποτε τμήματός του. Απαγορεύεται ρητώς η χρήση του ιστότοπου της TheDider.gr ,σε περίπτωση μη αποδοχής οποιουδήποτε όρου χρήσης.

Α) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ. Η TheDider.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Mastercard και Visa. Tο ποσό θα αποπληρώνεται μόνο εφάπαξ. Το ποσό της εφάπαξ αποπληρωμής εκτός από την αξία των προϊόντων, περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής. Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα βρει στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας. Στη φόρμα παραγγελίας που θα βρει, θα πρέπει να συμπληρώσει τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής του κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

Γ) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL.Το ηλεκτρονικό κατάστημα της TheDider.gr δέχεται πληρωμές μέσω Paypal.Όλες οι πληρωμές μέσω Paypal θα πρέπει να πραγματοποιούνται στο email sales@TheDider.gr καθώς δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση επί του συνολικού ποσού αγοράς για έξοδα συναλλαγής.Περισσότερες πληροφορίες σχετικά για το Paypal ,θα βρείτε στο www.paypal.com .

Δ) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της TheDider.gr δέχεται πληρωμές μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της .Ο αγοραστής θα πρέπει να πραγματοποιήσει κατάθεση όλου του ποσού της αποπληρωμής της αξίας των προϊόντων καθώς και το εξόδων αποστολής .Ο αγοραστής θα πρέπει να κάνει κατάθεση σε έναν από τους εξής τραπεζικούς λογαριασμούς των τραπεζών:

ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗ 00000000
Αριθμός λογαριασμού IBAN: GR– 0000 00000 00000 0000 000
Αριθμός λογαριασμού: — — —- ——
SWIFT/BIC : —
Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: ΑΝΤΩΝΙΟΣ Α. ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ

Τέλος ,καλό είναι για τους αγοραστές να επιλέγουν να πραγματοποιούν την αποπληρωμή του οφειλομένου ποσού σε κάποια από τις τρεις (3) τράπεζες που είναι ήδη πελάτες για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης από τις ίδιες τις τράπεζες .Τυχόν επιπλέον χρεώσεων συναλλαγής από τις τράπεζες επιβαρύνουν τους ίδιους τους αγοραστές.

Σε όλες τις περιπτώσεις τρόπων πληρωμής πλην της ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ , θα επιβεβαιώνεται πρώτα από εμάς η εξόφληση του ποσού αποπληρωμής και μετά θα πραγματοποιείτε η αποστολή των προϊόντων.

Η TheDider.gr καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια όπου είναι αυτό δυνατό για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα οποία κατά την κρίση της TheDider.gr δύνανται να μεταβληθούν ή να τροποποιηθούν .Η TheDider.gr για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) με πιστοποίηση από την GeoTrust. Η GeoTrust είναι ο ένας αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet και με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρεί ο επισκέπτης-χρήστης στον ιστότοπο της TheDider.gr, κωδικοποιείται πριν βγει online και στη συνέχεια διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server. Προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνει ο χρήστης όταν γίνεται μέλος μας. Η TheDider.gr.gr προτρέπει και συνιστά στους χρήστες της, για λόγους ασφαλείας και μόνο να αλλάζουν τακτικά το password τους και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών, καθώς και την κοινοποίηση των κωδικών αυτών σε τρίτους.

Οι εκπτωτικοί κωδικοί έχουν συγκεκριμένη διάρκεια και δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες προωθητικές ενέργειες.